flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретар судової палати взяв участь у практично-консультативному семінарі Школи державного обвинувача

19 червня 2018, 09:10

18 червня 2018 року секретар судової  палати  у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення Апеляційного суду Донецької області (м.Маріуполь) Геннадій Гришин взяв участь у практично-консультативному семінарі Школи державного обвинувача, який організовано Прокуратурою Донецької області у місті Маріуполі.

У проведенні семінару взяли участь заступник прокурора Донецької області Наталія Бойко та прокурори, на яких згідно з розподілом обов’язків  покладено підтримання державного обвинувачення в судах.

          Під час семінару суддя Геннадій Гришин звернув увагу працівників прокуратури на проблемні питання виконання вимог закону при відкритті матеріалів провадження, складання обвинувальних актів, участі прокурорів у судовому розгляді, недоліки апеляційних скарг прокурорів, а також відповів на запитання слухачів.

          На думку учасників заходу, таке спілкування із прокурорами сприятиме більш ефективній діяльності, спрямованій на дотримання і захист прав, свобод та інтересів осіб, виконанню завдань кримінального провадження в цілому.