flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась урочиста нарада з суддями та працівниками апарату суду з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

23 серпня 2018, 12:00

23 серпня 2018 року в Апеляційному суді Донецької області у м. Маріуполі та в Апеляційному суді Донецької області у м. Бахмуті відбулась урочиста нарада з суддями та працівниками апарату суду з нагоди національних свят –  Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

У місті Маріуполі нараду відкрив голова суду Олександр Лісовий, а у м. Бахмуті -  заступник голови суду Андрій Гапонов. Голова та заступник голови суду привітали всіх присутніх зі святами та оголосили про подяки працівникам апарату суду.

Подякою Державної судової адміністрації України за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня незалежності України відзначено помічника судді Максима Попова та начальника відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах (м. Бахмут) Антоніну Томарову.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня незалежності України, Подяка Донецької обласної державної адміністрації висловлена заступнику начальника режимно-секретного відділу Анастасії Белісовій та помічнику судді Ірині Забавіній.

Відповідно до наказу голови Апеляційного суду Донецької області від 14 серпня 2018 р. №417к, за сумлінну та ефективну працю, високий професіоналізм та з нагоди державного свята – Дня незалежності України оголошено подяку головному спеціалісту відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Тетяні Кисіль, головному спеціалісту відділу з управління персоналом Ользі Череповській, головному спеціалісту відділу з розгляду звернень громадян Тетяні Медведєвій, провідному спеціалісту відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах (м. Маріуполь) Юлії Гладкій, провідному спеціалісту відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах (м. Бахмут) Юлії Толстій, провідному спеціалісту відділу судової статистики Дар’ї Ворошніній та оператору копіювальних та розмножувальних машин відділу інформаційних технологій та захисту інформації Борису Лису.