flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться нарада з суддями апеляційного суду

25 липня 2018, 08:40

09 серпня 2018 р. о 14-00 год. в Апеляційному суді Донецької області (м. Бахмут) (зал №1) в режимі відеоконференції з частиною Апеляційного суду Донецької області (м. Маріуполь) відбудеться нарада суддів апеляційного суду з наступним порядком денним:

 

  1. Стан здійснення правосуддя Апеляційним судом Донецької області у першому півріччі 2018 р. (Доповідач: голова суду Лісовий О.О.)

 

  1. Причини скасування та зміни судових рішень в касаційному порядку у кримінальних справах та провадженнях у першому півріччі 2018 р. (Доповідачі: секретар судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення (м.Бахмут) Савкова С.В.; секретар судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення (м. Маріуполь) Гришин Г.А.)

 

  1. Причини скасування та зміни судових рішень в касаційному порядку у цивільних справах у першому півріччі 2018 р. (Доповідачі: секретар судової палати у цивільних справах (м. Бахмут) Азевич В.Б.; секретар судової палати у цивільних справах (м. Маріуполь) Пономарьова О.М.)

 

  1. Стан надання методичної допомоги місцевим судам Донецької області у першому півріччі 2018 р. (Доповідачі: заступник голови суду (м.Бахмут) Гапонов А.В., заступник голови суду (м. Маріуполь) Гєрцик Р.В.)