flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови суду з Днем Конституції України

27 червня 2018, 15:43

Привітання голови суду з Днем Конституції України

 

Шановні громадяни!

Прийміть мої найщиріші вітання з визначним державним святом  Днем Конституції України!


Прийняття Основного Закону стало фундаментальним закріпленням незалежності України, її суверенітету й територіальної цілісності. Цей пам’ятний день відкрив перед нами шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни. Конституція України надала поштовх для продуктивного розвитку економіки, різних галузей та професій, суспільного життя.

 

Нині ми зустрічаємо 22 річницю Конституції України, яка стала визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, а також створення належних умов для самореалізації особистості. 


У цей урочистий день щиро бажаю вам добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки,  успіху, бадьорості духу та впевненості у власних силах. Щоб ця впевненість надихала вас на нові звершення, на щедрі починання.

Нехай демократичні засади, які закріплені в Конституції, завжди будуть реаліями нашого сьогодення, а мир і злагода сприятимуть подальшій розбудові правової держави. Нехай це свято відкриває нові горизонти для розвитку та самовдосконалення!

 

З повагою, 

Голова Апеляційного суду                                                          О.О. Лісовий

Донецької області