flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться нарада з головами місцевих судів області

25 липня 2018, 08:42

Повідомляємо, що 10 серпня 2018 року о 10-00 год. в Апеляційному суді Донецької області відбудеться нарада керівництва суду з головами (в.о. голови) місцевих судів з наступним порядком денним: 

  1. 1. Стан здійснення правосуддя місцевими судами Донецької області у першому півріччі 2018 р. (Доповідач: голова суду Лісовий О.О.)
  2. 2. Причини скасування та зміни судових рішень в апеляційному порядку у кримінальних справах та провадженнях у першому півріччі 2018 р. (Доповідачі: секретар судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення (м.Бахмут) Савкова С.В.; секретар судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення (м. Маріуполь) Гришин Г.А.)
  3. 3. Причини скасування та зміни судових рішень в апеляційному порядку у цивільних справах у першому півріччі 2018 р. (Доповідачі: секретар судової палати у цивільних справах (м.Бахмут) Азевич В.Б..; секретар судової палати у цивільних справах (м. Маріуполь) Пономарьова О.М.).
  4. Про стан надання методичної допомоги місцевим судам Донецької області. (Доповідачі: заступники голови суду Гапонов А.В., Гєрцик Р.В.)