flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись збори суддів новоутвореного Донецького апеляційного суду

02 жовтня 2018, 18:56

02 жовтня 2018 року в місті Бахмуті відбулись збори суддів Донецького апеляційного суду.

Зборами суддів шляхом таємного голосування строком на три роки на посаду голови Донецького апеляційного суду обрано Лісового Олександра Олександровича.

Так само за результатами таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки заступниками голови суду обрано Гапонова Андрія Вячеславовича (м. Бахмут) та Гєрцика Ростіслава Валерійовича (м. Маріуполь).

Секретарями судових палат у цивільних справах стали Азевич Володимир Броніславович та Пономарьова Ольга Михайлівна, а секретарями судових палат у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення стали Савкова Світлана Володимирівна та Гришин Геннадій Анатолійович.

Дата початку роботи Донецького апеляційного суду – 03 жовтня 2018 року.

Також зборами суддів прийняті рішення про затвердження Положення про збори суддів Донецького апеляційного суду; про утворення судових палат Донецького апеляційного суду та визначення кількісного складу судових палат; про визначення персонального складу судових палат Донецького апеляційного суду; про затвердження персонального складу постійних колегій суддів судових палат Донецького апеляційного суду та резервних суддів; про обрання суддів, уповноважених здійснювати провадження щодо неповнолітніх та про затвердження Засад використання автоматизованої системи документообігу Донецького апеляційного суду.

Звертаємо увагу громадян, що відповідно до частини 6 статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» новоутворений Донецький апеляційний суд  розпочне роботу після опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови відповідного суду про початок роботи новоутвореного суду.